Welkom op de Internetpagina's van S.V. BATO Holten
Sportvereniging BATO biedt onder andere de volgende cursussen aan:
Peuter- en kleutergym - Gymnastiek voor jongeren en ouderen - Turnen - Judo - Streetdance - BodyBalance - Bewegen voor senioren - Volleybal - Weerbaarheid voor meisjes 

Geen sport meer t/m 19 januari
Zoals iedereen weet is het Covid-19 virus nog altijd om zich heen aan het grijpen. De overheid heeft per dinsdag 15 december de maatregelen aangescherpt. Alle amateur sportactiviteiten zijn tot 19 januari stilgelegd. We doen het voor elkaar om het virus eronder te krijgen. Hopelijk kunnen we daarna weer snel met elkaar sporten.

Lees meer.

 

Kom in het nieuwe jaar sporten bij sv BATO (onder voorbehoud vanaf 20 januari)

De start van een nieuw jaar is een mooi moment om met een sportieve activiteit te beginnen en BATO biedt mogelijkheden voor iedereen. Een paar keer vrijblijvend komen kijken of meedoen mag altijd in overleg met de leiding.

Voor peuters en kleuters zijn er gymlessen op de woensdagmiddag en voor de jeugd zijn er instroommogelijkheden bij gymnastiek en turnen. Hou je van ritmisch bewegen dan is streetdance zeker iets voor jou. Voor de stoere jongens en meiden is er judo (goed voor motoriek, ontwikkeling en zelfvertrouwen).

Volwassenen die zoeken naar een manier om gezond fit te blijven kunnen terecht bij de afdeling body balance. Speciaal voor senioren dames en heren geeft s.v. BATO een cursus Blijf fit! op de woensdagavond en de cursus Bewegen voor Senioren voor dames en heren op de donderdagmiddag.

Een enthousiaste en gezellige groep volleyballers speelt recreatief volleybal. Ook hier kunnen we nog wel een aantal leden verwelkomen. Klik hier voor een volledig overzicht.

Het Bestuur wenst u een sportief jaar toe.

 

Flyers streetdance  en gym/turnlessen
Bekijk onze flyers voor streetdance en gym/turnlessen.

Kwaliteit
SBB heeft op grond van de kwaliteit van onze lessen s.v. BATO als erkend leerbedrijf in haar register opgenomen. Geinteresserden kunnen contact opnemen met het secretariaat.