gymnastiek | S.V. BATO

VOOR WIE IS GYMNASTIEK BIJ S.V. BATO?

JUNIOREN GYMNASTIEK

Vanaf 3 jaar kunnen jongens en meisjes zich opgeven voor de gym- en turnlessen. Turnen wordt steeds populairder en de Nederlandse jongens en meiden doen ook internationaal mee voor de prijzen. Voor de jongsten is turnen een ideale start voor beheersing van je lichaam en een goed begin van een sportieve carrière. De oudere jeugd leert steeds meer oefeningen en daarna bestaat de mogelijkheid om door te stromen tot de selectiegroepen. Er worden regelmatig clubkampioenschappen en ook onderlinge wedstrijden georganiseerd met verenigingen uit de omgeving.

SELECTIE TURNEN

In overleg met de trainsters kunnen alle meiden van 6 jaar en ouder die houden van rennen, springen, dansen, klimmen, rollen en op de kop staan een aantal proeflessen meedoen bij de selectiegroep. Turnen is een zeer gevarieerde sport waar wordt gewerkt aan een goede basis wat betreft de coördinatie, lenigheid, kracht en nog veel meer aspecten. De turnsters kunnen doorstromen vanuit de gym, of lid worden na een aantal proeflessen. Er worden regelmatig onderlinge wedstrijden georganiseerd met verenigingen uit de omgeving en gaan ook eens in de maand met zijn allen extra trainen in de turnhal van De Scheg in Colmschate. De selectiegroep traint langer dan de gym; de eerste groep traint 2 uur en de tweede groep traint 3 uur.

SENIOREN GYMNASTIEK

Gym, sport, blijf fit! Met iedere levensfase veranderen de behoeftes. Om deze wensen te vervullen, bieden wij een breed sportaanbod aan. Uiteraard is de invulling van bewegen niet prestatiegericht en worden er andere doelen gesteld, toch is er nog steeds voldoende uitdaging en plezier terug te vinden in het bewegen. Door de oefeningen krijgt men een betere conditie en minder snel blessures.

Bovendien geldt: samen is leuker en door je op te geven heb je mooi een stok achter de deur om te komen.

Op de woensdag bieden wij ‘Blijf Fit’ met voornamelijk grond oefeningen om het lichaam soepel en sterk te houden. Op de donderdag wordt ‘bewegen voor ouderen’ aangeboden met een afwisselend aanbod aan zaal oefeningen op muziek. Kom gerust een keer gratis met ons mee doen om te kijken welke les u het meeste aanspreekt!  

WAAR & WANNEER ZIJN DE GYMNASTIEK LESSEN TE VOLGEN?

De lessen worden op verschillende dagen gegeven en op verschillende locaties. Onderstaand vind je een overzicht met alle tijden en locaties!

Juniorengym: Vrijdag

16.00 – 19.00 uur Gymzaal Rietbergstraat

‘Blijf Fit’ voor ouderen: Woensdag
19.00 – 20.00 uur – Gymzaal Vrijheidslaan

Bewegen voor ouderen: donderdag
15.30 – 16.30 uur – Gymzaal Vrijheidslaan

Selectieturnen: Donderdag
Groep 1 (6 – 10 jaar):
15.30 – 17.45 Gymzaal Rietbergstraat
Groep 2 (10 – 18 jaar):
17.15 – 20.30 Gymzaal Rietbergstraat

Voor het volledige schema, bekijk dan het rooster op de pagina planning!

OOK GYMNASTIEKLESSEN VOLGEN?

WORD LID VAN S.V. BATO!

MEER WETEN OVER GYMNASTIEK BIJ S.V. BATO?

Wil je weten wat de contributie voor de cursussen bedraagt? Of wil je gewoon nog wat meer informatie over de cursus of een vrijblijvende proefles? Bekijk dan de actuele contributie op de pagina contributie of laat je vraag achter via het contactformulier!

© 2021 - Deze website is gebouwd door Lars Walgien

Scroll naar boven