BEWEGEN VOOR SENIOREN | S.V. BATO

VOOR WIE IS BEWEGEN VOOR SENIOREN BIJ S.V. BATO?

Bewegen is van alle leeftijden. Niemand is te oud om sportief te bewegen. Ook niet om er mee te beginnen. Sterker nog, bewegen is juist hartstikke leuk en gezond. Het is natuurlijk nog veel gezelliger om dat samen met anderen te doen!

Voor de senioren dames en heren biedt s.v. BATO deze speciaal op ouderen gerichte cursus aan. Deze cursus bestaat uit een gevarieerd programma met loopvormen, gymnastiekoefeningen en spel. Met behulp van deze cursus houd je je conditie op pijl en wordt het bovendien makkelijker om dagelijkse activiteiten uit te voeren.

Muziek heeft een ondersteunende functie. Er wordt niet gewerkt met toestellen. Het lestempo wordt in overleg met de cursisten aangepast.

WAAR & WANNEER ZIJN DE LESSEN TE VOLGEN?

De lessen worden gegeven op de donderdag in het gymlokaal de Vrijheidslaan aan de Keizersweg. De indeling van de lessen is als volgt:

Vanaf 60 jaar:
15.30 – 16.30 uur

Voor het volledige schema, bekijk dan het rooster op de pagina planning!

OOK DE LESSEN BEWEGEN VOOR SENIOREN VOLGEN?

WORD LID VAN S.V. BATO!

MEER WETEN OVER BEWEGEN VOOR SENIOREN BIJ S.V. BATO?

Wil je weten wat de contributie voor de cursussen bedraagt? Of wil je gewoon nog wat meer informatie over de cursus? Bekijk dan de actuele contributie op de pagina contributie of laat je vraag achter via het contactformulier!

Navigatie

Lidmaatschap
Training- & lesrooster
Vakantieplanning
Uitschrijven

Sporten

Gymnastiek
Judo
Volleybal
Selectie Turnen
Streetdance
Seniorengym

Contactgegevens

ledenadministratie@batoholten.nl
secretariaat@batoholten.nl

Social media

© 2022 - Deze website is gebouwd door Lars Walgien

Scroll naar boven