VOLLEYBAL | S.V. BATO

VOOR WIE IS VOLLEYBAL BIJ S.V. BATO?

De volleybalvereniging Mintonette is opgericht op 12 augustus 1976 en komt voort uit de Holtense gymnastiekvereniging S.V. BATO. De gymnastiekvereniging had ook een aantal recreatief spelende volleybalteams. Een aantal teams wilden competitie spelen bij de Nederlandse Volleybal Bond. Dit veranderde het een en ander binnen de organisatie en omdat dit niet tot de kerntaak van S.V. BATO behoorde, werd er een nieuwe vereniging opgezet.

De naam Mintonette heeft betrekking op de sport die aan het eind van de 19e en begin 20e eeuw in de verenigde staten werd gespeeld. Deze sport wordt beschouwd als de voorloper van het volleybal zoals wij het nu spelen. Wil je competities spelen? Schrijf je dan in bij Mintonette, wil je recreatief volleybal spelen, dan kun je je ook hier inschrijven!

WAAR & WANNEER ZIJN VOLLEYBAL TRAININGEN
TE VOLGEN?

De lessen worden gegeven op de vrijdag in het gymlokaal aan de Vrijheidslaan. De indeling van de lessen is als volgt:

Dames & Heren:
20.45 – 22.15 Sportzaal Vrijheidslaan

Voor het volledige schema, bekijk dan het rooster op de pagina planning!

OOK VOLLEYBAL TRANINGEN VOLGEN?

WORD LID VAN S.V. BATO!

MEER WETEN OVER VOLLEYBAL BIJ S.V. BATO?

Wil je weten wat de contributie voor de cursussen bedraagt? Of wil je gewoon nog wat meer informatie over de cursus of een vrijblijvende proefles? Bekijk dan de actuele contributie op de pagina contributie of laat je vraag achter via het contactformulier!

© 2021 - Deze website is gebouwd door Lars Walgien

Scroll naar boven