WEERBAARHEID VOOR MEISJES | S.V. BATO

VOOR WIE IS WEERBAARHEID VOOR MEISJES BIJ S.V. BATO?

Weerbaarheid, oftewel voor jezelf opkomen met respect voor een ander. Eigenlijk beslaat deze term veel meer dan alleen ‘voor jezelf opkomen’. Het heeft ook betrekking op omgaan met teleurstellingen, problemen oplossen, kritiek onder ogen zien en een eigen mening hebben. Bij weerbaarheid wordt bewustwording van het lichaam voorop gesteld. Ademhaling en het gebruik van adem speelt ook een belangrijke rol. Met deze cursus leert het kind meer rust in zichzelf te voelen en emoties te herkennen. Daarnaast leert het kind ook omgaan met deze emoties en de uitingsvorm te kiezen die onder variërende omstandigheden het best bij het kind past. Wat houdt de training dan precies in? De lessen van deze cursus gaan in op onder andere, omgaan met pesten en pesters, opkomen voor jezelf op een positieve manier, het hebben van zelfsbeheersing, controleren van emoties, steviger in je schoenen staan, het aangeven van grenzen en nog veel meer.

Is dit ook iets voor jouw kind? Aarzel dan niet en schrijf je in!

WAAR & WANNEER ZIJN WEERBAARHEIDSLESSEN TE VOLGEN?

De lessen worden onder voorbehoud gegeven op de dinsdag in het gymlokaal aan de Lageweg in de wijk De Kol. De indeling van de lessen is als volgt:

Onder voorbehoud: dinsdag
19.30 – 20.30 uur

Voor het volledige schema, bekijk dan het rooster op de pagina planning!

OOK DE WEERBAARHEIDSCURSUS VOLGEN?

WORD LID VAN S.V. BATO!

MEER WETEN OVER WEERBAARHEID VOOR MEISJES BIJ S.V. BATO?

Wil je weten wat de contributie voor de cursussen bedraagt? Of wil je gewoon nog wat meer informatie over de cursus of een vrijblijvende proefles? Bekijk dan de actuele contributie op de pagina contributie of laat je vraag achter via het contactformulier!

© 2021 - Deze website is gebouwd door Lars Walgien

Scroll naar boven